Zonnebrillen

 

Bij By LC ben je aan het perfecte adres om jouw online dames zonnebril aan te schaffen. In onze collectie hebben wij een tal aan modieuze zonnebrillen oftewel sunnies meegenomen welke door onze inkoopteam met veel liefde in een van de mode steden zijn ingekocht. Tijdens onze inkoop tours zijn wij altijd op zoek naar de aller hipste modellen met beste kwaliteit.

Wat dacht je van de sunnies Cece die we dit seizoen inkochten? Ideaal voor de classy lady die haar statement middels een prachtige zonnebril wil maken tijdens haar uitjes in de zon. Door de vorm van deze bril welke een beetje ovaal is lijkt hij een beetje op een pilotenbril. Dit zorgt ervoor dat deze bril een maximale klasse krijgt.De sunnies didi zijn er voor de ladies die echt van de Boho chic look houden. Met het heerlijke ronde monteur en de gouden elementen ben je een super Boho chic chick. Sunnies panterprint zijn er voor de chica’s die echt voor de festival look gaan en festival ladies zijn.

Uiteraard kun je onze zonnebrillen super goed mix and matchen met onze tassen, armcandy, kettingen, oorbellen, sandalen, statement sieraden, gouden sieraden, jurkjes, clutches, hoge hakken.

Geniet op en top deze lente en zomer van jouw zonnebril die je By LC met veel gemak en comfort online kunt aanschaffen vanaf je smart phone en gemakkelijk met alle betaalgemakken die onze site je aanbiedt. Enjoy your sunnies to the max!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *