Handtassen


Klik hier voor meer Handtassen

 

 

 


 

 

 

By LC Handtassen collectie

By LC heeft elke seizoen weer een ruime keuze in handtassen. En dat klinkt voor vele vrouwen als muziek in de oren, een hemels gegeven want handtassen zijn enorm belangrijk voor de vrouw. Ieder seizoen gaat ons inkoopteam dan ook wederom de uitdaging aan om een selectie van prachtige maar ook betaalbare handtassen online te lanceren. Maar deze uitdaging gaan wij graag aan en doordat wij van over de hele wereld inkopen vind je zeer veel variatie in onze online handtassen collectie. Shop a hand bag away…

Wat zit er in de handtas?

Kijk jij wel eens in je tas en denk OMG!! wat heb ik allemaal in dat ding zitten. Je bent vast niet de enige. In onze handtassen sjouwen we werkelijk alles mee, cosmetica, agenda’s, sleutels, geld en betaalpassen en ga zo maar door. Daarom is de handtas juist zo handig, dat je er lekker alles in kan doen zodat je niet als je in je mooie rokje rondloopt je spullen in de hand vast moet houden. Maak je leven gemakkelijk, koop een handtas online.

 

Combineer jouw handtas met?

Je kunt je handtas natuurlijk eindeloos combineren en helemaal als je een basic kleur tas hebt. Je kunt eigenlijk je tas voor meerdere gelegenheden inzetten. Draag een mooie jas met dezelfde kleur pumps en dezelfde kleur tas. Of laat jouw handtas de eye cather zijn en ga zelf in een neutrale look en laat door middel van een fel kleur handtas jouw outfit helemaal poppen. Mix and match a hand bag away….