Clutches


Klik hier voor meer Clutches

 

 

 


 
bylc-strass-ketting-clutch

De clutch

De clutch, een onwijs populier tasje dat niet uit het modebeeld weg te denken is. Enorm handig voor als wij vrouwen zonder zakken in onze strakke jurkjes en rokjes te samen met onze prachtige high heels. Het handige kleine tasje waar we al onze beauty artikelen in opbergen, om stiekem op het toilet ervoor te zorgen dat we er weer tiptop uit zien. Dames, mag ik jullie voorstellen de clutch.

De oorsprong van de clutch

De clutch vind haar oorsprong in het mooie Franse. De benaming in het frans is dan ook Minaudière en maakte haar opkomst in de jaren 50. Echt veel paste er in die tijd niet in enkel een zakdoekje, sleutels en een lipstick. Tegenwoordig heeft elke modeontwerper wel het kleine schattige tasje in zijn collectie. En ze kunnen ook flink aan de prijs zijn, sommige clutches lopen op tot wel € 400,00 per stuk.

Voor wie?

Voor wie is nou z’n clutch? Niet echt voor de winkelende huisvrouw zeg maar… Hij is voor de diva, de fashionista, het modemeisje en de sterren. Een styl bewuste dame die in de avonduren nog op pad gaat in een prachtige outfit of in een jurkje naar een super feest of evenement. Hoe je ook gaat en welke styl je jezelf ook aanmeet een clutch is ook overdag reuze handig. Geniet van je clutch overdag of sávonds, clutch it on!