Tassen


Klik hier voor meer Tassen

 

 

 


 

 

De dames tas

De dames tas is een essentiële behoefte voor een jonge vrouw of vrouw. Vraag 10 vrouwen wat ze belangrijk vinden en bijna alle 10 zullen benoemen dat hun handtas de meest belangrijke is van hun look. En ze nemen bergen mee in de handtas, make-up, deoderant, borstels, en ga zo maar door. Maar dat is stiekem ook wel lekker handig alles bij de hand want zo hoeft je geen zorgen te maken over je haar of je make-up.
Tegenwoordig is de tas net zo belangrijk als de outfit en wordt de tas veelvoudig ingezet om jouw look af te maken.

By LC handtassen collectie

Elk seizoen doen wij ons uiterste best om een prachtige collectie van handtassen in te kopen. We nemen dan ook de mode trends, het comfort, kwaliteit en de functionaliteit van de tassen onder de loep. Ook vinden wij het belangrijk dat onze items leuk geprijsd zijn maar uniek blijven.
Om dit te bereiken kopen wij heel divers en breed in van over de gehele wereld. Hierdoor houden wij een brede variatie en is er ruime keuze voor iedereen.

 

Matchen met je tas

De tas is een perfecte vervanger zodat wij vrouwen niet met spullen in onze handen moeten lopen als we een jurkje aan hebben. Met een tas kun je lekker matchen met andere kledingitems. Een tas kan een variërende rol hebben. Draag je tas met een leuke jeans en heels of draag je tas ton sur ton met bijpassende heels en een bijpassende jas. Helemaal leuk! Match all the way ladies!