ByLC-shellacnude

Shellac versus acryl nagels

Shellac versus acryl nagels

Sinds enkele weken ga ik vreemd met Shellac, na zeven lange jaren ( the seven year itch hahaha) besloot ik mijn acryl nagels te verruilen voor Shellac. Nu enkele weken later begin ik te twijfelen of dit wel de juiste keuze is geweest. Om dieper in te gaan op mijn keuze en de voor- en nadelen wil ik eerst beginnen te vertellen wat Shellac nou is:
Shellac is een nieuw systeem een combinatie van nagellak en gel echter geen vervanging van een kunstnagel behandeling.
ByLC-nagels

Na jaren lang dragen van acryl nagels begon ik mijzelf aan de lengte te irriteren als het weer bijna tijd was om ze te laten opvullen. Ik kon ook altijd wel janken als er een nagel brak en ik pas na een paar dagen terecht kon bij mijn nagelstyliste. Ook merkte ik dat mijn eigen nagels steeds dunner en gevoeliger werden. Al deze elementen deden mij overstappen op Shellac. Mijn eerste reactie van de Shellac was het is mooi glimmend maar oh mijn nagels zijn wel kort. Maar wat fijn te weten dat je ook niet je nagel heel naar kan breken.
Om de afweging goed te kunnen maken zet ik alle voordelen op een rijtje:

 

ByLC-nagellakken

Shellac:

Blijft 14 – 21 dagen mooi!
Zorgt voor een ultra strakke en gladde look
Goed bestand tegen dagelijks gebruik
Aanbrengen als lak
Ook voor gel en acrylnagels
Voelt als gel nagels
Verwijderen zonder vijlen
Hypoallergeen
Ook mooi op teennagels
Binnen 45 minuten staat je met mooie nagels buiten

Acryl nagels:

Blijft 14- 21 dagen mooi!
Keihard
Mooie lengte

Het enige nadeel voor mij persoonlijk is de lengte maar die kan ik wel sparen met een beetje geduld volgens mij nagel styliste. So Shellac it is!

XOXOXO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *