Statement Sieraden


Klik hier voor meer Statement Sieraden

 

 

 


 

 

Statement sieraden

Statement sieraden zien we al enkele jaren terrein winnen in fashion land. De benaming zegt het al: sieraden om een statement te maken. Vaak zijn dit opvallende sierstukken met grove schakels en gemaakt van grof materiaal. Maar ook zien we het gebruik van verfijnd materiaal waarbij het sierstuk enorm groot is. In de collecties van 2015 zien we weer een hoop invloeden van Ibiza en Bohemain Chic een hoop kleur, veertjes, pompons en franjes maar ook de omvang van de sieraden is enorm. Grote oorbellen, dikke armbanden, brede kettingen kortom het mag gezien worden. Ook spotten we veel pastelkleuren en parels met dank aan Chanel voor 2015. Dit seizoen kan er ook veel gemixed and match worden.Draag je double pearl earring lekker met aan de andere kant een opvallende statement oorbel.

statement-sieraden-ByLC

Hoe draag je nou statement sieraden met kleding?

Het mooie van statement sieraden is dat je deze ook op neutrale kleuren kunt dragen om deze kleuren op te fleuren. Echter zien we ook al een tijdje statement kettingen boven op statement tshirts gedragen worden. Dit is ook zeer trendy en geeft je shirt een andere twist. Statement oorbellen kun je perfect combineren met je haren mooi omhoog en een mooie bodycon dress.

By LC en haar statement sieraden collectie

Ieder seizoen vullen wij de collectie ook online weer aan met schitterende eye cathers. Ons inkoopteam draagt er veel zorg aan om zoveel mogelijk unieke items in te kopen en items die net een andere uitstraling hebben. Geniet daarom van onze online collectie, 24 uur per dag, waar ter wereld, met een levertijd van 1-2 dagen en tal van betaalmogelijkheden. Make a statement, wear statement jewellery!!