kettingen


Klik hier voor meer Kettingen

 

 

 


 

De perfecte ketting voor bij de perfecte look

Soms is je hals zo onwijs kaal en heb je echt een ketting nodig om je outfit af te maken. Iedere vrouw weet dat een kale hals toont simpelweg niet. De ketting is een echt stuk met allure. Draag deze met bijpassende oorbellen, armband en-of ring. In de By LC collectie tref je veel kettingen in diverse kleurenvaraties en maten aan. Van chain necklaces tot statement necklaces By LC heeft voor elke dag een nieuwe ketting voor je. Kom daarom snel je online kettingen kopen.

bylc-statement-jewelry

Statement shirt in combinatie met een statement ketting

Al eerder gespot de combinatie statement shirt gecombineerd met een statement ketting. Dit is super hot!
Kies online by By LC jouw favoriete statement tshirt en mix and match deze online met jouw favoriete statement ketting. Wow!  Dat geeft echt een super stylish accent aan jouw statement shirt. Statement kettingen zijn al een tijdje in het modebeeld, zij zijn er om een statement te maken. Tegenwoordig zijn de accessoires net zo belangrijk als de gehele outfit dus don’t under eastimate the statement en ga lekker je online kettingen kopen.

In Get the look, shop a…. hoe toepasselijk een “ketting”‘

In Get the look shop the picture, matchen wij diverse stylen. Doordat accessoires net zo belangrijk als gehele outfits zijn geworden zijn kettingen dit ook. In Get the look, shop the picture kunnen wij dit gegeven niet negeren en daarom zul je er ook complete looks met sieraden en al vinden. Leuk om je inspiratie eruit te halen.  Je kunt er voor gaan om uiteraard alleen de ketting aan te schaffen maar je kunt ook de gehele ook aanschaffen.  Lekker vanuit huis op zoek naar de IT ketting.