Armcandy


Klik hier voor meer leggings

 

 

 

 


Armcandy


Armcandy om je look compleet mee af te maken. Het geeft je outfit net dat extra tikkeltje sensualiteit en vrouwelijkheid. En bovendien fleurt het je hele oufit helemaal op. Helemaal als je kies voor een geheel witte of nude kleurige outfit dan komen de felle kleurtjes helemaal tot hun recht. Hoe heerlijk is dat. Ook in armcandy land spotten we al een geruime tijd grove schakels en vormen met daarin kleurrijke steentjes en strass verwerkt. Armcandy kun je in vele soorten krijgen, maten en kleuren. Hier bij By LC probeert het inkoopteam elke seizoen een prachtige collectie beschikbaar te stellen die volgens de laatste trends is.

bylc-statement sieraden

Armcandy, mix and match met jouw kledingitems of andere sieraden

Mix and match er op los met jouw armbanden. Armcandy leent zich er uitstekend voor om te mix and matchen. Match een leer armband je met een armband met grove schakels en kleurrijke steentjes of met een zilverarmbandje. Je kunt van alles proberen in de armcandy style.. Maak het feestje compleet op jouw arm. Jouw armbanden, jouw feestje! Armcandy is ook goed te combineren met andere sieraden zoals:  kettingen, oorbellen en ringen. Love, love, love….

De By LC Armcandy collectie

Binnen de collectie van By LC hebben we een variatie aan armcandy zoals statement, chain, dunne zilveren of goud, leer of met kralen.Doordat wij onze armbanden inkopen vanuit alle hoeken uit de wereld, waaronder veel mode invloedrijken steden zoals: Parijs, Milaan, Tokio en Berlijn.Wij zij dol op verschillende culturen, invloeden en stylen en omarmen het dat onze sieraden collectie deze vibe mee krijgt. Let the vibe shine through your soul, get your armcandy at By LC.  Love and armcandy!