Mei Ling Tan wint Viva 400 in de catagorie Mode!

Deze week was het weer zo ver, in het College Hotel in Amsterdam werd alweer zevende editie van de VIVA 400 awards georganiseerd. En dit jaar werd het gepresenteerd door niemand minder dan Beau van Erven Dorens! In de categorie mode heeft Mei Ling Tan met haar project House of Einstein de eerste prijs in de wacht gesleept.

De ceremonie

testst

House of Einstein

House

Mei Ling Tan en Jantien Herfst zijn de oprichters en eigenaars van House of Einstein. Een snelgroeiende startup die boxen met handgeselecteerde outfits aanbiedt. Ze richten zich op de drukbezette man die het belangrijk vindt om er goed uit te zien, maar geen tijd en/of zin heeft om te winkelen. Ze groeiden in twee jaar naar meer dan duizend klanten en tonnen omzet.

Gisteravond werden de VIVA400 Awards uitgereikt in The College Hotel in Amsterdam. Onze oprichters Jantien en Mei Ling waren genomineerd voor de award in de categorie Mode. Tijdens het evenement kwamen de 400 genomineerde vrouwen samen. Het geheel werd gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. Ook Mattie en Wietze waren aanwezig met een locale radiostudio – sowieso een zeer vermakelijke avond dus. Maar dat wij zouden winnen, tussen personen als Lieke van Lexmond en Lara Stone, dat hadden we nooit verwacht. Dit betekent dat wij voldoende stemmen hadden verzameld om in de top 5 te eindigen. Daarnaast koos een vlijmscherpe jury – met onder andere Sylvana Simons – voor Jantien en Ling als meest inspirerende en ondernemende vrouwen. Uit handen van niemand minder dan Fabienne Chapot (ontwerper en eigenaar FAB) ontvingen zij de VIVA400 Award.

2008

houseofeinsten.nl

bron

bron foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *