statement shirt fashion bij By LC


Klik hier voor meer tops

 

 

 

 


ByLC-croptopwit

Statement shirt en By LC

Bij By LC bieden wij een groot assortiment statement shirts aan. Een statement shirt is de ideale aanvulling voor je look en bij iedere gelegenheid te dragen. Verder zijn statement shirts ideaal te combineren met een trendy leather legging of hippe skinny jeans. Maak je statement look helemaal af in combinatie met clutch,  statement sieraden en hippe booties.

Over het statement shirt

Het statement shirt is in korte tijd erg populair geworden en vandaag te dag niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het statement shirt wordt vaak gebruikt om een korte boodschap te maken over lifestyle, politieke overtuiging of als tegengeluid. Vooral bij publieke evenementen waarbij de media betrokken is worden statement shirts vaak door het publiek gebruikt om hun mening te uiten. Maar ook op straat worden statement shirts vaak gebruikt om een fashion statement te uiten.

Celebrities en statement shirtsByLC-croptopparischic

Statement shirts zijn al geruime tijd de ideale manier voor beroemdheden om een statement uit te dragen naar de wereld. Via de media verschijnen hun uitingen in video’s en foto’s waardoor de boodschap snel de wereld overgaat. De stamentshirts, of slogan shirts zijn in korte tijd erg populair geworden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Bitch please gedragen door Khloe Kardashian. Hiermee liet de Amerikaanse diva zien wat ze dacht toen haar relatie met French Montana strandde toen ze onderweg was naar de gym. Een ander voorbeeld is het free tookie willams shirt dat gedragen werd door Calvin Broadus (Snoop Dogg). Hiermee maakte hij een statement dat Tookie Williams naar zijn idee onterecht ter dood veroordeeld werd. Kortom statement shirts zijn on trend.. Get ready to make your statement!!!