Rokken


Klik hier voor meer Rokken

 

 

 


 

Rokken voor iedereenByLC-rokken

De rok het meest sensuele item in modeland. Het heeft vrouwelijkheid en allure. De rok is er in zoveel verschillende vormen en maten. Mini rokken, midi rokken, maxi rokken. Bodycon kokerrokken, klokrokken en ga zo maar door. Voor iedere vrouw is er eigenlijk wel een passende rok te vinden. Rokken gecombineerd met pumps maken een de look nog sexier maar een rok gecombineerd met sneakers maakt de rok lekker urban-streetwise. Hoe dan ook, een rok is voor iedereen.

ByLC en de kokerrok trend

De kokerrok is een mode item welke haar re-entree maakt in de jaren 2005-2006 maar inmiddels is deze soort rok een basic geworden. Mede ook door sterren zoals Kiki en Koko die deze rok ook in hun eigen modelijn hebben opgenomen. In 2014 werd vooral Kim vaak gespot in de strakke kokerrok. Des de meer de reden dat de kokerrok nog even lekker zal blijven hangen. Daarbij is de kokerrok naast dat hij een zeer elegante en classy uitstraling heeft in het uitgaansleven ook zeer geschikt voor zakelijke gelegenheden. Pencil skirt it is.

Hoe draag je een kokerrok?ByLC-rokken

Een kokerrok kan je op meerdere manieren dragen. Streetwise met sneakers of met booties. Maar de meest gedragen manier de classy way met een paar mooie pumps, een mooie turtle neck, waterfall coat, matching bag and big hair. Het is een rok die veel elegantie uitstraalt dus vinden wij dat je hem moet geven wat hij verdiend. Classy it is!