Jurken


Klik hier voor meer Jurken

 

 

 


bylc-jurkjes

Jurkjes bij ByLC

Jurkjes zijn met recht een must have voor vrouwen. Elke vrouw bezit er ook wel een paar. Jurkjes kunnen voor diverse gelegenheden worden in gezet of dit nu gaat om feestelijke gelegenheden, zakelijke gelegenheden of casual gelegenheden. Hoe dan ook in een jurk zie jij er altijd super vrouwelijk uit.  Een jurk zorgt er voor dat de vrouw gaat stralen en wie kan een stralende vrouw nou niet weerstaan?

 

Little black dress

The little black dress is altijd een gewild item omdat deze vanwege haar neutraal karakter goed te combineren  is. De little black dress leent zich er uitstekend voor om feestelijk en sportief gedragen geworden. Er zijn eindeloos veel modellen en fits als het gaat om little black dresses. Styling tip: Draag je Little black dress met een opvallende kleur handtas. Draag daar dezelfde kleur statement sieraden bij en je bent de bom. Shop al deze items online voor jouw gelegenheid.

 

ByLC en haar online jurken collectieBy LC -jurkjes

By LC lanceert ieder seizoen weer een nieuwe jurken collectie. Deze bestaat uit allerlei variaties van jurken van baby doll, mini, maxi, bodyconsius, fitted jurk en cocktail. Welke prima zijn te combineren met onze modeaccessoires uit onze online collectie. In Get the look, shop the picture vind je dit goed terug. Daar kun je vaak een jurken compleet gestyled zien en alles wat er op de foto zichtbaar is verkopen wij. Dus wacht niet langer en schaf met gemak jouw droomjurk aan. Geniet van het gemak van online schoppen, met een levertijd van 1-2 dagen en de diverse betaalopties zoals AfterPay. Dress it up girl!