Blousen


Klik hier voor meer Blousen

 

 

 

 


bylc-blousen

 

Blousen en tunieken

Ook bij By LC bent u je aan het juiste adres voor je blouse of tuniek. Wij hebben online een ruim assortiment aan blouses en tunieken in verschillende stylen: van getaileerd, wijd en lang, lace, diverse prints, en spijkerblousen. Zoek je een blouse vooral je zakelijke gelegenheden dan hebben we ook in de online collectie van By LC een serie aan zakelijke blouses.

Een Blouse voor elke gelegenheid

A day at the office? ga dan voor een mooie getaileerd blouse in een zachte kleur op een mooie kokerrok.  Spannen dinertje? Draag je een tuniek met tijgerprint draag deze met een mooie leather look legging en pumps en finish deze af met mooie gouden sieraden. Dit tijgerprint tuniekje is zo veelzijdig dat je in een handom draai  er een zomer tuniekje van kan maken door er sandalen onder te dragen en een stoere zonnebril bij te dragen. Ready voor het strand!

Trendy blouses vs klassieke blouses

De klassieke blouse is door haar veelzijdigheid en simpelheid goed te mix and matchen met veel andere kledingstukken Vooral de basis kleuren matchen bij ieder kledingitem.Deze is zeer geschikt om een chique business look te creëren. In onze online collectie vind je ook een scala aan trendy blouses aan namelijk: spijkerblousen, houthakkersblousen, lace blousen. Deze blousen kun je ook eindeloos mix and matchen in diverse looks zoals: street style, bohomain chic look, getto chic look ect. Blouse erop los!