Armbanden


Klik hier voor meer Armbanden

 

 

 


 

 

Armbanden

Armbanden maken je outfit af. Ze geven je outfit net dat beetje extra vrouwelijkheid of sensualiteit. Of ze fleuren je outfit helemaal op als je kies voor een witte of nude look dan doen grote armbanden met studs en  fel gekleurde steentjes vaak goed hun werk.  We spotten ook al een tijdje  grove schakels en vormen met daarop kleurrijke steentjes en strass. Armbanden zijn verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en maten.
Bij By LC proberen elk seizoen een prachtige collectie online beschikbaar te stellen welke volgens de laatste mode trends ingekocht is.

Mix en mash jou armband

Mix and match  jouw armband. Je kunt met armbanden super veel mix and matchen, match een zilverkleurig armband je met een armband met grove schakels en kleurrijke steentjes of met een leerarmbandje. Je kunt tal van mogelijkheden op met armbanden. Maak het jouw feestje op jouw arm. Het is jouw arm candy, jouw feestje! Armbanden zijn ook goed te combineren met de kettingen, oorbellen en ringen. Helemaal leuk!

de ByLC armbanden collectie

In de collectie van By LC hebben we diverse armbanden statement, chain, dunne zilveren of goud, leer of met kralen.  Deze armbanden worden ingekocht uit alle hoeken van de wereld zoals:  Parijs, Milaan, Tokio en Berlijn.  Wij houden van verschillende invloeden en stylen en op deze manier vinden wij dat onze sieraden collectie dat zeker krijgt en daar inspiratie mee op doet. Make it your party, get your candy, by your armcandy at By LC.