Kim K

 

Kim K look

Kim K en de zusjes van Kim K zijn door hun televisie programma enorm bekend geworden en staan dagelijks in de spotlights vanwege hun looks en wat ze aan hebben. Van deze zusjes wordt dagelijks wel een OOTD ( Outfit of the day) gepost op de social media kanalen. Het schijnt zelfs dat Kim K iemand in dienst heeft om deze foto’s weer te bewerken voordat ze op social media verschijnen. Hoe belangrijk kan je imago zijn? Maar ook de andere zusje doen niet onder de populiariteit van Kim, zij worden ook dagelijks gevolgd door miljoenen vrouwen die van hun elegante style houden en dat is niet zo gek want eigenlijk waren deze meiden al lang voor hun bekendheid bezig met mode.

Als het om volgers van style gaat is Kim hier wel de koningin in. In 2014 hadden deze volgers heel veel wauw en oh lalala momenten toen we Kim in Turtle necks, crops tops, kokerrokken, strakke jurken en heel veel kant en leer veelvoudig aantroffen. Ook de nude kleuren, camel, zwart, wit werden veel bij Kim gespot. Een hoop style inspiratie die veel modemeisjes echt helemaal te gek vinden. Kim heeft te kennen gegeven in 2015 zichzelf een nieuwe look te geven, wij wachten in spanning af.

Wij houden bij  By LC  alle zusjes goed  in de loep, want wij vinden ze echte styl iconen. Wij van By LC bekijken constant  in de modesteden tijdens het inkopen items die lijken op wat Kim K en haar zusjes dragen, en kopen deze dan ook met veel liefde in. Zo kopen wij kokerrokken sets, crop top  in eveneens als de turlenecks. Welke Kim K kokerrok set je ook werkelijk wauw vind, wij hebben allicht haar stylvolle look a like kokerrok set in onze collectie opgenomen. By LC goes Kim K look!!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *