Partners

Partners

Bij By LC werken wij met de door ons geselecteerde partners om onze dienstverlening zo goed en nauwkeurig mogelijk uit te kunnen voeren. Op deze manier kunt met een verzekerd gevoel uw aankopen doen.

Stichting Webwinkelkeur

By LC-logo-webwinkelkeurMet zekerheid je aankopen doen? Wij van By LC vinden het belangrijk dat wij volgens het webwinkelrecht de regelgeving na leven. Op deze manier heeft  u als consument wat meer zekerheid en veiligheid tijdens het shoppen op onze website.

Wat is Webwinkelkeur?
Webwinkelkeur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Webwinkelkeur zorgt ervoor dat webwinkeliers eerlijk en transparant beoordeeld worden en u kunt uw ervaringen met een webwinkel delen. Op deze manier worden webwinkels zowel door de consument als door Webwinkelkeur beoordeeld. Dubbele zekerheid dus!

 

PostNL By LC-PostNL_Logo

Wij sturen al onze pakketten en brievenbuspakketten op via onze partner PostNl.  Door de dienstverlening die PostNL aanbiedt kunt u als consument vanaf het moment dat het pakket aangeboden is door By LC aan PostNL uw pakket volgen tot aan uw huis middels een track en trace code. Dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Mocht er onverhoopt een pakketje vermist zijn dan biedt PostNl haar hulp aan om  opzoek te gaan naar het pakketje.

 

 

 

 

The feedback company

Wij van By LC vinden jouw feedback belangrijk. Doordat we gericht vragen stellen kunnen we op deze manier peilen hoe u als consument onze dienstverlening ervaart. Deze feedback zorgt ervoor dat wij onze processen onder de loep kunnen nemen en indien verbeteren. Ook zorgt deze feedback voor eventuele nieuw innovatieve  ideeën en marketing promoties. Laat u stem daarom graag aan ons horen!

By LC-Feedback-Company-logo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *