Klantenservice

Klantenservice- Voor onze nieuwe klanten

Indien u een nieuwe klant bent bij ByLC.NL bent kunt u het gewenste items bestellen en, wanneer u klaar bent met winkelen, afrekenen via de winkelmand aan de rechterzijde van het scherm. U krijgt de gelegenheid om een klant account aan te maken door het invullen van uw gegevens. Wanneer u uw bestelling en betaling gedaan heeft zult u twee e-mails van ons ontvangen; een voor het aanmaken van een account en wachtwoord en een tweede ter bevestiging van uw bestelling.
Als u een bestelling hebt gemaakt en dit bericht is niet binnengekomen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via: klantenservice@bylc.nl U zult dan zo spoedig mogelijk bericht van ons krijgen.

Afterpay

AfterPay voert voor bylc.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij bylc.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €300,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Logo-afterpay-checkout_M

Bedrijfsinformatie

ByLC.NL
Kernreactorstraat 24a
3903 LG Veenendaal (Nederland)

Tel: 06 391 335 30

Kamers van Koophandel nr: 60 67 38 93
BTW nr. NL 184044352B01
ING bankrekening nr. 0006 532 312
BIC-code: INGBNL2A
IBAN-code: NL15 INGB 0006 532 312