Betalingsmogelijkheden

Betalingsmogelijkheden

By LC geeft de mogelijkheden vooraf en achteraf te betalen. Zie hieronder een overzicht van onze betalingsmogelijkheden:

 

Afterpay

AfterPay voert voor bylc.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij bylc.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €300,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

IDEAL

Met deze betalingsmogelijkheid wordt het aankoopbedrag direct van jouw bankrekening in realtime afgeschreven. Je kunt  alleen betalen met IDEAL als je de eigenaar bent van een  Nederlands bankrekening nummer.

Creditcard

( MasterCard, Maestro, VISA, American Express)

Wij hebben een SSL beveiligde betaalomgeving waar je eenvoudig kunt betalen. Wij staan garant voor een veilige en eenvoudige afhandeling van jouw betaling. Zodra je ervoor kiest om jouw bestelling te betalen, wordt er eerst een reservering op jouw creditcard gemaakt. Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden wordt het aankoopbedrag definitief afgeschreven.

Zijn er complicaties tijdens het bestellen problemen met jouw creditcard en kun je hierdoor jouw bestelling niet afmaken. Check dan eerst of je al jouw gegevens juist hebt ingevuld of neem contact op met onze klantenservice.

Paypal

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder dat jouw gegevens online gedeeld worden. Koppel jouw gewenste creditcard of bankrekening en betaal eenvoudig en veilig jouw gewenste bestelling. Een positief saldo op jouw PayPal account is een must  om  de bestelling volledig af te kunnen ronden en te bestellen.

LET OP! Mocht jouw saldo niet toereikend zijn, dan zijn wij genoodzaakt te wachten met het  versturen van jouw bestelling. In de tussentijd wordt jouw bestelling niet gereserveerd, waardoor je geen rechten kunnen worden ontlenen aan de geplaatste bestelling. Kies dan voor een andere betaaloptie.

Directe Bankoverschrijving

Hiermee kies je ervoor geld zelf over te schrijven naar de rekening van By LC. Wij sturen de bestelling op wanneer het aankoopbedrag bijgeschreven is op onze rekening.Wij reserveren jouw bestelling 3 werkdagen. Indien er na de drie werkdagen geen betaling binnen komt kun je geen recht ontlenen aan de geplaatste bestelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *