Sixth June

Sixth June bij By LC

Bij By LC hebben wij een groot en divers scala aan Sixth June producten voor een aantrekkelijke prijs. Binnen onze collectie behoren de nieuwste Sixth June sweaters en Sixth June shirts. De kleding van Sixth June kenmerkt zich door de unieke urban prints en trendy uitstraling. Het merk Sixth June is van orgine een unisex merk. Dit betekend dat ze door zowel vrouwen als mannen gedragen kunnen worden. Sixth June heeft ook een vrouwen label opgezet, Parisienne Paris. Het befaamde merk  is een zeer vrouwelijk en urban merk en heeft vele items in haar collectie zoals: beanies, petten, sneakers, sweatpants, crop tops, bomberjacks en zo verder. Voor echte stoere vrouwen die van de stad Parijs en de franse mode houden.

Over Sixth June

Het prachtige merk is een frans Urban Fashion Brand sinds de zomer langzaam de intrede in de Nederlandse fashion scene aan het maken is. Door de unieke trendy look en urban prints zijn de populaire items voor veel mensen een must have geworden. Het merk is afkomstig uit modestad Parijs en geeft veel Parijse invloeden mee in haar collecties. Parijs is al jaren een bekende modestad en daarom omarmen de fashionista’s dit merk ook zo.

 

By LC en haar Sixth June collectie

By LC heeft diverse sweaters en tshirts van het befaamde merk  in haar collectie. Deze stoere truien zijn alleen voor stoere fashionista’s. Wacht fniet langer en schaf nu je Sixth June item online aan.