Kiki Look

Kiki look

De zusjes van Kimye, enorm bekend van hun TV programma en natuurlijk de beruchte sextape van Kim, zijn een bekend fenomeen en halen vaak de headlines. Maar naast hun media optreden deze dames zijn ook enorm populair vanwege hun gevoel voor style. Al lang voor ze bekend waren waren alle drie de zusje druk bezig met fashion. Nu ontwerpen ze zelf kleding en zetten ze vaak trends. Geen wonder dat hun half zusjes Kendall en Kylie ook hun roots in de mode wereld aan het vinden zijn. Kendall loopt voor het modehuis Wang en Kylie had de première onlangs in de Yeezy- Adidas show. De van oorspronkelijke Armeense -Schotse zusjes staan vaak in de schijnwerpers.

Kim heeft vele volgers als het gaat om haar style. Turtle necks, crops tops, kokerrokken, strakke jurken en heel veel kant en leer waren in 2014 helemaal het voor haar. Kim draagt veel nude kleuren, camel, zwart, wit. En heeft in 2014 een hoop outfits die veel modemeisjes werkelijk fantastisch vonden. Wat dacht je van de: The all black met witte pumps absolute super klasse. Kim spotten we ook weer in een camo broek. Geen wonder dat vele meisjes haar style willen dragen ze heeft een hele vrouwelijke en sensuele look. Kim geeft aan in 2015 zichzelf een nieuwe look aan te meten, wij wachten met smart af waar dit styl icoon mee gaat komen.

Bij By LC houden wij alle zusjes nauwlettend in de gaten, wij vinden ze dan ook enorme trendsetters. Zien wij ergens in de modesteden tijdens het inkopen items die lijken op wat kiki en haar zusjes dragen, dan zijn wij meer dan bereid deze voor onze lieve klanten in te kopen. Zo kopen wij graag de crop top en kokerrokken sets in eveneens als de turlenecks. Welke Kiki je ook werkelijk top vind, wij hebben allicht haar stylvolle look a like outfit in onze collectie opgenomen. By LC goes Kiki look!!