By LC -groen

Hoe groen is By LC?

Hoe groen is By LC?

In tijden waar groene stroom en electrische auto’s en bij iedereen op het werk MVO en groen te werk gaan een trend is. Uiteraard konden wij van By LC niet achter blijven om voor onze “groene” fashionistas een stuk te wijden om te laten zijn dat wij van By LC er zoveel mogelijk aan doen om ons te identificeren met groen en verantwoord bezig zijn. Wij zullen hier onder puntsgewijs opsommen waar wij in het kader van groen denken en acteren dagelijks actie in ondernemen:

Onze medewerkers werken zoveel mogelijk in de cloud oftewel het nieuwe werken.

Wij kopen zoveel mogelijk groen en verantwoord in.

Om papier- en verpakkingsmateriaal terug te dringen sturen wij al onze klanten na het doen van hun bestelling een digitale factuur toe. Een retourformulier vind u daarom ook niet bijgesloten bij uw bestelling maar op onze website eveneens als een adressenformulier.

Ons verpakkingsmateriaal is groen geselecteerd en is op basis van hergebruikt karton of plastic. Onze cotex zakken zijn door de dubbele strips bij onverhoopte retour zending geschikt om deze in dezelfde cotex zak retour te zenden.

Wij werken met post bezorger PostNL welke de als eerste de Fira MVO zilver rapport toegekend heeft gekregen.

Kortom wij zullen op een dagelijkse basis onze partners, leveranciers en werkprocessen continue blijven monitoren om zo groen en MVO mogelijk te kunnen blijven opereren. Heb je suggesties voor ons? Dan  staan wij zeer open voor jouw input. Stuur deze naar klantenservice@bylc.nl

Green is not a way to act, it is a way of  living! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *