Gold fever, baby!

By LC – Gold fever baby

 

Lang heerste er een gevoel dat het dragen van gouden sieraden ordinair en niet zo classy was als het dragen van zilveren sieraden. Maar niets is minder waar.  Jennifer Lopez was toch ook niet ordinair in haar clip ” Love don’t cost a thing” toen ze het goud van haar af gooide?
Het is de manier waarop je de juiste items combineert met de juiste kleuren. Gouden sieraden staan prachtig met huidskleurig en lichtgekleurde kleding. Maakt het super glamoureus in combinatie met zwart kleding. Your the bomb baby!
Al met al worden over de laatste jaren steeds meer gouden sieraden geaccepteerd ook door de grotere modehuizen zoals Chanel en Moschino, deze laatste gebruikt in haar laatste show een rijkelijk veel goud. We love it.  Goude kleding items, tassen, grote bedels en meerdere kettingen over elkaar gecombineerd met nog een hot trend van dit seizoen leer of fake fur. Yes yes, it gold fever baby!

Wij van By LC spotten deze trend afgelopen zomer schoten daarom met ons prachtige model met huidskleurige en lichtgekleurde mode items prachtige foto’s met een overvloed aan goud. Al deze prachtige gouden items kunt u uiteraard shoppen vanuit u luie stoel en op het gemak in onze webshop.

Enjoy the gold fever ladies! Cause who needs diamonds when we have gold!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *