De voorjaarstrends van 2015!

Voorjaarstrends 2015

Het voorjaar begint weer langzaam aan een beetje in de lucht te hangen en bijna iedere fashionista verlangt naar de dagen dat ze eindelijk naar nieuwe items kan gaan shoppen om natuurlijk deze ingekochte items te kunnen showen. Maar wat zijn nou de voorjaarstrends voor 2015?

We zetten ze voor je op een rij:

Franjes
Op verschillende catwalks zien we vanaf 2014 al een intrede van de franjes. De lente en zomer gaan we er nog veel meer van zien vooral de Italiaanse ontwerpers kregen er in Milaan tijdens de modeweken geen genoeg van.

The seventies

Woodstock, love and peace back to the seventies it is! Voor lente en zomer gaan we meer donker bruine en diep paarse tinten zien. Waarbij de ontwerpen zeer minimalistisch zijn maar wel met een verfijnde style.

Denim wordt couture

Van schuren en slijtplekken gaan de designers over op een luxe denim look. Dit houdt in dat het spijkergoed in 2015 chiquer dan ooit is. Jasjes worden bezaaid met uitgesneden bloemen en afgewerkt met doorzichtige details. De denim is of heel licht of heel donker van kleur.

Doorzichtige materialen
Ook deze trend zet nog door. Het gebruik van doorzichtige materialen in je look is namelijk ontzettend chique.
Pailletten
Die zagen we in de winter hun comeback maken en deze blijven lekker in het voorjaar hangen.
Je vind ze werkelijk overal op. Heerlijk een beetje glam in your life!

Kleuren trends voorjaar 2015

Elk seizoen voorspelt Pantone weer de voorspelling van de nieuwe modekleuren voor het komende seizoen. We zetten ze voor je op een rijtje. Laat ons in een reactie achter welke jij het mooiste vind!

Aqaumarine:
Is een bleekblauwe kleur is goed te combineren met nude, grijs en taupe.

Aquamarine

 

Scuba blue:
Heldere blauwe kleur, heerlijk fel en kleur vol. Kan met felle kleuren en met neutrale kleuren. Een echte lente-zomer kleur.

Scuba Blue

 

Classic blue:
Geen royal blue en geen marine blue er net tussen in. Kan het gehele jaar door! Prima als pump of top als je mooie ogen daardoor nog meer gaan spreken.

Classic Blue

ByLC-zomertrends-2015

Lucite Green:
Net geen mint groen, maar net een tintje donkerder. Perfecte lente-zomer kleur en is goed te combineren met lichte grijskleur, roze tint, of nude tint.

Lucite Green

 

Strawberry Ice
Ietsjes feller dan de tint oudroze maar niet te fel dat het hinderlijk is. Perfect te combineren met nude, en grijstinten.

Strawberry Ice

 

Glacier Gray
Grijs altijd een goed basis kleur om mee te combineren. Deze Glacier Gray is mooi te combineren met Strawberry Ice, Lucite Green en toasted almond. Iedere fashionista zou een grijstint dit seizoen als basis in haar kast moeten hebben.

Glacier Gray

 

Toasted almond
Mooie bruine peachy kleur. I love. Zit in de nude sferen en ik hou van nude kleuren. Perfect te combineren met een hoop van de Pantone kleuren voor dit seizoen.

Toasted Almond

 

Tangerine
Mooie helder oranje kleur. Vind je een jurkje net te veel van het goede in deze kleur dan kun je ook kiezen voor Tangerine kleurige pumps of tas.

Tangerine

 

Custard
Heerlijk opvallend en fel deze custard. Dit seizoen ben je ook met een felle kleur in. Combineer deze met zwart of wit en your ready to steal the show.

Custard

And now the Pantone colour of the year:

Marsala:
De Pantone voorspelt dat het Marsala gaat worden. Het komt wel overeen met de seventies trend die gaande is maar persoonlijk vind ik deze kleur net ietsje te donker voor de lente en zomer. Hoe dan ook we gaan het beleven je weet het maar nooit in fashion land.

Marsala

xxx

ByLC-zomertrends-2015-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *