De leatherlook: “do’s en dont’s”

Als we later terug zullen blikken op dit najaars seizoen zal de leatherlook vast als eerste naar boven komen. En dat is niet zo verwonderlijk! Vooral als je je bedenkt dat dit hele seizoen al in het teken staat van leer. Van lederen jassen tot jurken en tops, alles hebben we voorbij zien komen dit jaar. En zelfs in onze eigen collectie mocht de leatherlook niet ontbreken. Maar wat zijn nou de do’s en don’t voor een mooie leatherlook? By LC zocht het voor je uit.

Dit najaars en winterseizoen kunnen we de leather look niet uit de weg gaan.En heel eerlijk de leatherlook verdient gewoon haar plekje in de collectie van By LC mede door haar stoerheid en het sexy vrouwelijk effect wat het geeft.De leather look is on fire and burning hot! So enjoy the By LC leather look collection.

Hoe draag je de leather look?

De leather look kan en mag van top tot teen. Durf je dat niet helemaal? Kies dan voor en leatherlok broek of leather look kokerrok in combinatie met een mooie chiffoen blouse. Of combineer je leather look legging met leuke booties en een gave sweater.

We geven je 4 tips voor het dragen van de leather look style:

Een leather look jurk is erg hip en stylish maar let op dat het geen aardappelzak wordt. Zorg altijd voor een goede pas vorm

Dit geldt eigenlijk ook voor de leather look broek. De stoffen lopen vaak uit, schaf daarom de broek of het product zo strak mogelijk aan. Dikke leather look stof maakt je “zwaarder” kies daarom voor de matte variant van de leather look deze maakt je “lichter”.
Voor het winterseizoen raden we je aan te kiezen voor de donkere tinten zoals rood en zwart

Wil je een speelser effect bij het dragen van een leather look rok? Kies dan voor een a-symmetrische variant zoals bijvoorbeeld die uit de collectie van Balmain.

Bestel vanuit je luie stoel

Bestel lekker vanuit je luie stoel de leukste leather look items by By LC met gemak en eenvoud. binnen 1-2 werkdagen bij jouw thuis bezorgd. Zorg dat jij dit seizoen ook de trend zet met deze style en onthoud : De leather look is on fire and burning hot! Alleen voor echte stoere en sexy vrouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *