ByLC griep tips om de griep te baas te blijven!

Het griepseizoen is weer begonnen. Verkoudheid, een loopneus, flinke hoofdpijn en rillingen zijn weer aan de orde van de dag. Ook hier bij ByLC heeft de griep flink ingeslagen.
Maar wat kun je er tegen doen? Speciaal voor jullie heeft het team van ByLC een aantal griep tips verzameld om zo de griep de baas te blijven.

Zoutoplossing

Veel mensen krijgen last van een keelontsteking als gevolg van een heftige griep. Heb jij hier ook last van?
Probeer dan te gorgelen met een zout oplossing. Zout werkt namelijk ontstekingsremmend en kan de keelpijn flink verminderen. Neem voor deze remedie een theelepel zout en meng deze in een glas water. Roer net zo lang totdat al het zout is opgelost. Vervolgens neem je een flinke slok en spoel je je mond zo’n 20 seconden met het zoutwater. Hierna spuug je het zoutwater uit. Dit zal resulteren in een verminderd pijnlijk gevoel in de keel. Naast een remedie tegen keelpijn helpt onze eerste tip uit de reeks griep tips ook uitstekend tegen ontstekingen aften in de mondholte.

Voldoende drinken

Een andere remedie uit onze reeks van griep tips is het drinken van voldoende water. Water reinigt het lichaam van afvalstoffen en helpt de griep de baas te blijven. Ook zweet het lichaam gedurende de griep een stuk meer. Hierdoor moet het lichaamsvocht voldoende op pijl blijven om uitdroging te voorkomen. Ook kun je sneller hoofdpijn voorkomen door voldoende water te drinken.
Naast water is het ook verstandig om kippenbouilon of kippensoep te drinken. Gedurende de griep is het lichaam namelijk hard bezig om het griepvirus te verslaan en dit kost het lichaam enorm veel energie. Door je te goed te doen aan een flinke kop kippensoep kun je snel het lichaam voorzien van nieuwe energie om zo sneller de griep uit je lichaam te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *