By LC-logo-webwinkelkeur

By LC en Webwinkelkeur

By LC en Webwinkelkeur

Met trots kondigen wij onze samenwerking met onze partner Webwinkelkeur aan!
Wij van By LC vinden het belangrijk dat wij volgens het webwinkelrecht de regelgeving na leven en u als consument wat meer zekerheid en veiligheid kunnen bieden.

Wat is Webwinkelkeur?
Webwinkelkeur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Webwinkelkeur zorgt ervoor dat webwinkeliers eerlijk en transparant beoordeeld worden en u kunt uw ervaringen met een webwinkel delen. Op deze manier worden webwinkels zowel door de consument als door Webwinkelkeur beoordeeld. Dubbele zekerheid dus!

Mocht u als consument onverhoopt een geschil krijgen met By LC dan kunt u dit voorleggen aan Webwinkelkeur zij zullen op een onafhankelijke manier proberen te bemiddelen. Lukt dit dan onverhoopt ook niet dan dan biedt Stichting WebwinkelKeur een onafhankelijk geschillencommissie in samenwerking met Geschilonline. Deze commissie behandeld geschillen en doet een bindende uitspraak. Op deze manier willen wij van By LC een veilig en vertrouwelijk signaal afgeven.

Naast Webwinkelkeur hebben wij bij By LC tegenwoordig ook de betaalmogelijkheid AfterPay. Beiden partijen zijn partners van elkaar en staan in onze optiek voor double safe. Achteraf betalen met de veiligheid van Webwinkelkeur. Beter maar vooral veiliger kan het niet! Koop met een heerlijk gevoel jouw jurkjes, rokken, sunnies, armcandy, blousen, schoenen, handtassen, clutches en al je overige kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *