Boho Look

By LC- Boho gilet

 

De Boho look of de Boho chic look is zeker niet weg te slaan uit vele collecties van modehuizen maar wie zette nou deze trend en wat houdt het werkelijk in?
Vanuit de Verenigd Koninkrijk was het Kate Moss die er als eerst mee begon en van uit de Verenigde Staten waren het de tweeling Mary Kate Olsen en Ashley Olsen. Hoe ben je dan Boho proof? En wat draag je als Boho liefhebber?
In de Boho look draait alles om individualiteit en natuurlijkheid. Nude tinten en aarde tinten zijn uiterst geschikt deze kunnen aangevuld worden met oranje, magneta of groen. Kleding mag bloemrijk zijn. Niks hoeft baggy te zijn om Boho te zijn. Te samen met de Boho Look treffen we veel accessoires aan met of zonder steentjes en munten. De Boho chic look staat bekend om bohemien en hippie invloeden; dus franjes, bloemen, muntjes, gehaakt, lace Naast je kleding ben je net een natuurlijke make-up look helemaal Boho proof.  Je haar ingevlochten als een bloemenkrans of met een haarbandje em met al deze ingrediënten is je boho look compleet.

Kijk tussen onze accesoires, handtassen, clutches, sandalen, oorbellen, kettingen, jurkjes, statement sieraden, gouden sieraden, kleding en rokken naar Boho Look items. Wij zorgen elk seizoen dat wij Boho items inkopen tijdens onze inkoop tours in de modesteden. By LC loves the Boho Chic look!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *